"The Messengersi" promovirali svoji novi LIVE album "S(w)ingin' with The Messengers"

Album sadrži 12 pjesama snimljenih uživo u prosincu 2017. godine na koncertu u Kazalištu Komedija.

mesen.jpg
Autor
Laudato/L.G.
Fotograf
Matija Škvorc
Objavljeno:
 
10.06.2019 11:45
"The Messengersi" su promovirali svoj novi LIVE album "S(w)ingin' with The Messengers" koji je 74. izdanje u audio-vizualnom stvaralaštvu Laudata. Pjesme na albumu snimljene su uživo na koncertu u Kazalištu komedija u prosincu 2017. godine na kojem je sastav slavio 15 godina rada i postojanja. Uz njih je dodan i naknadno snimljen aranžman Tomislava Mihaljevića 'Hosanna&kumbaya - medley', a s kojim su se zlatni vratili s međunarodnog natjecanja zborova u Veroni, u proljeće 2018.
 
Sastav "The Messengers" gotovo 17 godina okuplja zaljubljenike u duhovnu glazbu i a capella pjevanje.  Gospel  i negro spiritual glazbu izvode i dalje na svoj specifičan i prepoznatljiv način o čemu svjedoči i ovaj novi album.
 
Ksenija Abramović, nakladnica albuma i diretkrocia Laudato televizije u svom je prigodnom govoru čestitala svima, a posebno njihovom voditelju Matiji Škvorcu na talentima, upornosti i želji za prenošenjem Radosne vijesti na poseban i svojstven način "Glasnika" kao i Saši Miočiću koji je radio postprodukciju, mix i mastering albuma. 
 
- S geslom Laudata 'Dobro mijenja sve' želimo i dalje promicati ono što je istinito, lijepo i dobro. U duhu Isusa Krista koji nam je sebe takvoga objavio - kao Istinu, Ljepotu i vrhovno Dobro! Neka nas sve po slušanju ovog albuma dohvate milosti našeg Gospodina, zahvati sila Duha Svetoga u poticaju da budemo i dalje Njegovi vjerni suradnici, nasljedovatelji i svjedoci - zaželjela je Abramović.

 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba