Tko su ovogodišnji voditelji koncerta 'Progledaj srcem'?

Vjerujemo da svi s nestrpljenjem očekujete kakva nam iznenađenja za peto izdanje ''Progledaj srcem'' pripremaju voditelji, a ove ih godine ima čak troje.

voditelji.jpg
Autor
Laudato/M.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
10.05.2019 13:08

Njihova lica vam sigurno nisu nepoznata jer to su naši već tradicionalni voditelji bez kojih više ne možemo niti zamisliti koncert.

Najduži voditeljski staž među njima ima Marin Periš koji je ujedno voditelj emisije ''Božanstvena komedija'' na Laudato TV-u. Ovo je njegovo peto vođenje, iako on odbija da se njegova uloga na koncertu naziva voditeljskom.

- Mi nismo voditelji jer na koncertu zapravo i nema klasičnoga vođenja, tj. najave pjesama i izvođača. Mi smo svojevrsni zabavljači jer se od nas očekuje da u par navrata izvedemo nešto zabavno ili barem zanimljivo. Meni je ove godine to veliki izazov jer teško je iz godine u godinu uvijek biti nov i iznenaditi gledatelje nečim neočekivanim, ali imam veliko zadovoljstvo i pomoć u svojim zabavljačkim partnerima Josipu Kežiću i s. Dijani Lončarek – ističe Marin Periš.

Marin je zaposlen u izdavačkoj kući Salesiana, oženjen je i ima dvoje male djece 'van trbuha i jedno koje je još u trbuhu njegove supruge', kako sam voli reći. Uz njega će nas zabavljati i Josip Kežić, popularni ''barmen'' iz Božanstvene komedije, kineziolog i frizer koji je nedavno otvorio i vlastiti frizerski salon otkačenog imena ''JFK – Josip frizer Kežić''. Njemu će ovo biti drugo vođenje koncerta, kao i članici Družbe Milosrdnih sestara svetoga Križa Dijani Lončarek. S. Dijana poznata je po svojoj vedrini i prekrasnomu glasu koji ćemo sigurno imati prilike čuti na subotnjemu koncertu.

- Od nas u subotu možete očekivati svašta: i pjevanje i plesanje i glumu i skakanje. A detalje možete saznati jedino ako dođete. Zar stvarno želite propustiti duhovni koncert na koji će doći više od 18 000 ljudi? Što čekate? Trk po karte dok nisu nestale. A možda već i jesu… – u sebi svojstvenom opuštenom tonu zaključuje Periš i poziva vas da se pridružite na neviđenomu događaju Crkve u Hrvata. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba