Uskoro: Uskrs fest 2019. – karte su u prodaji

Najstariji festival kršćanske popularne glazbe u Hrvatskoj – Uskrs fest održati će se dana 28. travnja, na Bijelu Nedjelju, u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu.

Uskrs-fest-2019-pravi.jpg
Autor
IKA/Laudato
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
10.04.2019 12:27

Ovogodišnji Uskrs fest biti će 40. po redu i nastupiti će 15 izvođača iz različitih dijelova Hrvatske te Bosne i Hercegovina. Nastupiti će Veritas aeterna i Mihovil iz Splita, Magdalena Tomić-Mijatović i Maja Tadić iz Rijeke, Marin Karačić i VIS Otkrivenja iz Bosne i Hercegovine te po jedan izvođač iz Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos, Oton iz Pule, Davor Terzić iz Rovinja i  Antonio Tkalec iz Varaždina. Iz Zagreba na ovogodišnjem Uskrs festu nastupiti će petero izvođača Bogoslovski Ben(d) Sirah, Čedo Antolić i zbor Hrid, Matea Horvat, grupa RiM te zbor Anima una.

Festival je revijalnog karaktera. Od poznatijih imena nastupiti će Nina Badrić, Marija i Ivana Husar, Alan Hržica te zbor "Izvor". Poseban gost festivala biti će svjetski poznati fizičar i izumitelj Davor Pavuna.

Više o ovogodišnjem Uskrs festu i izvođačima može se saznati na https://uskrsfest.ml/. Cijena ulaznice je 30 kuna te se mogu nabaviti na blagajnama KD Lisinski ili putem stranice www.lisinki.hr
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba