[VIDEO] Davor Terzić opjevao Stepinca, a Splićani napravili zanimljiv spot

Glazbu i tekst pjesme osmislio je Davor Terzić koji već 45 godina djeluje na glazbenoj sceni, a posljednja dva desetljeća posvećen je katoličkoj duhovnoj glazbi.

3.jpg
Autor
Augustin Markota/laudato.hr/D.R.
Fotograf
youtube.com
Objavljeno:
 
10.02.2020 14:02

Ured za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije u suradnji s Davorom Terzićem snimio je novi glazbeni video spot s pjesmom 'Viktor (Stepinčev rođendan za nebo)'. Glazbu i tekst pjesme osmislio je Davor Terzić koji već 45 godina djeluje na glazbenoj sceni, a posljednja dva desetljeća posvećen je katoličkoj duhovnoj glazbi.

Ideja, režija, animacija i montaža ovog spota djelo je Ivana Trpimira Lozića, koji je ujedno i snimatelj cijelog spota uz Marina Gabelicu, a za angažman pjesme zaslužan je Danijel Damjanović. U spotu koji je sniman u zagrebačkoj katedrali, splitskoj bogosloviji te na dijelovima uz rijeku Savu su sudjelovali, pjevač i gitarist Davor Terzić te glumac Ante Vrcić.

Ured za pastoral mladih SMN se i ovim putem preko medija zahvalio Nadbiskupskom duhovnom stolu u Zagrebu na ustupljenom prostoru Zagrebačke katedrale te rektoru Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu na dopuštenju za korištenje prostora za snimanje glazbenog spota. Posebno su se zahvalili bogoslovu Anti Vrciću koji je bio spreman 'uskočiti' u zahtjevnu ulogu blaženog Alojzija Stepinca.

Producent cijelog ovog projekta je dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko - makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!