[VIDEO] Dječji zbor Kikići zapjevali 'Za Zagreb'

U spotu sudjeluje šezdeset i osmero djece i mladih iz Zagreba, Rijeke i Švicarske u dobi od 2 do 16 godina, a sav je materijal snimljen u njihovim domovima.

5.jpg
Autor
Sanja Kačkov/laudato.hr/D.R.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
03.06.2020 15:41

Novi spot Kikića, Genijalaca i Medenjaka posvećen je njihovom voljenom, ali ranjenom gradu a nastao je u vrijeme potresa i izolacije i poziv je svima da se uključe u njegovu obnovu. 

Nakon spotova novih pjesama 'Hrabrice' i 'Kad sve se ljulja' optimistična, vesela, raspjevana i neumorna ekipa okupljena u ovim zborovima nastavila je vježbati zajedno na online probama i stvarati.

Rezultat velikog truda i entuzijazma malenih i većih pjevačica i pjevača, ali i njihovih roditelja je spot za novu autorsku pjesmu 'Za Zagreb' čiji tekst, glazbu, aranžman i audio produkciju potpisuje voditeljica zbora i redovna članica Hrvatskog društva skladatelja prof. Maja Rogić, a montažu spota petnaestogodišnja članica Teen zbora Genijalci Dorotea Prosnik.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!