[VIDEO] Dom molitve predstavio svoj prvi spot za pjesmu ''Tebe slave moje usne''

Pjesma je nastala razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36 'Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen'.

slava.JPG
Autor
Laudato/M.P.
Fotograf
Youtube/screenshot
Objavljeno:
 
09.12.2017 19:53

Slavljenički tim Doma molitve - Slavonski Brod predstavio je spot za pjesmu ''Tebe slave moje usne''. To je jedna u nizu autorskih pjesama s njihovog prvog albuma pod nazivom ''Tebi vjerujem'' čija će promocija biti u veljači iduće godine.

 
Pjesma je nastala razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36 'Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen'. Autorica teksta i glazbe, Marija Mažar, jedna je od voditelja slavljenja u Domu molitve, a ovu slavljeničku pjesmu napisala je još 2014. godine. Njezina želja bila je vidjeti mlade kako skaču i plešu na ovu pjesmu i ne stide se slaviti Boga. Zbog toga je pjesma dinamična i u spotu prikazana s mnoštvom mladih ljudi koji jednodušno pjevaju: 'Proslavi se, proslavi svoje Ime...!'
 
Aranžman pjesme osmislili su Sebastijan Pešorda, također voditelj slavljenja u Domu molitve i glavni vokal u spotu ove pjesme te Grgur Sesar, glazbeni producent u studiju 'Nova Eva'. Cijeli album sniman je na Jarunu u crkvi Svete Mati Slobode - salezijanskom studiju 'Nova Eva'.
 
Spot se snimao u šumi nedaleko od Doma molitve, a ideja je bila pokazati ljepotu i slavu Božjega djela. Priču u spotu je osmislila Kristina Pešorda koja je također jedan od voditelja slavljenja u Domu molitve. Spot su snimali Ivan Lovrić i Josip Ninković, a montažu potpisuje Ivan Lovrić.

Album 'Tebi vjerujem' dobio je naziv prema istoimenoj pjesmi koja govori o potpunom predanju u Božje ruke. Sve pjesme su autorske i napisane su na različite načine, ali najviše su dobivene iz osobne molitve. Uz nadahnuće Duha Svetoga, pjesme su prožete biblijskim tekstovima te izrečenim i uglazbljenim osobnim molitvama i meditacijama. Svi autori pjesama su mladi članovi Doma molitve Slavonski Brod.
 
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: