[VIDEO] Prvijenac mlade glazbenice čija je glazba dugo bila skrivena 'u ladicama'

Hana Granić je mlada glazbenica koja je je ljubav prema glazbi otkrila u najmlađim danima, ali je u strahu od javnog nastupa i povratnih reakcija, njezina glazba dugo bila skrivena u ladicama.

1.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
22.04.2020 10:32

Prve instrumentale napisala je još u osnovnoj školi i iako su oni bili umirujući i sviđali se mnogim ljudima, isprva nije shvaćala da u njima ima duhovnih nota. Brojne teške situacije, nerazumijevanje, ranjavajući odnosi, teško zdravstveno stanje, mjeseci kreveta, štaka, suza, komplikacija i terapija promijenili su njezinu perspektivu i život u potpunosti.

- Svaka teška situacija bi me približila Bogu. Moje molitve bile su sve dublje i iskrenije. Shvatila sam da bez Njega ne bih izdržala tih par godina. Iz svega toga su molitve postale pjesme kojima mi je bilo lakše izraziti svoje stanje i nutrinu. Tako je nastala i pjesma 'Svaki dan' na koju su ljudi koji bi ju čuli, reagirali jako pozitivno - prepričava Hana.

Vidjevši da pjesme koje su njoj pomagale, pomažu i drugima, unatoč svim nesigurnostima, Hana je snimila audio i video za pjesmu 'Svaki dan'.

- S vremenom sam shvatila da ovaj dar nije samo za mene nego da se on upotpunjuje i ostvaruje upravo u službi drugima - zaključuje Hana.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!