[VIDEO] 'Vjerujem' - sjajan glazbeni prvijenac Vanesse Mioč

'Blažen je onaj koji spozna da ne može, da treba mu Tvoja milost na dar. Taj Ti dolazi, taj isčekuje, Tvome pogledu on se raduje. On će slaviti kada dođe Tvoj dan'

13.jpg
Autor
Zajednica Srce Isusovo/Laudato
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
08.07.2019 14:09

Vanessa Mioč zajedno s Alanom Hržicom iz Molitvene zajednice Srce Isusovo objavila je pjesmu 'Vjerujem'.

- Suradnja s Vanessom je nastala kroz dugogodišnji zajednički rad u zajednici Srce Isusovo. Vanessa inače služi u slavljeničkoj službi skupa samnom i još nekolicinom talentiranih mladih ljudi. Divno je bilo gledati sve ove godine kako je Vanessa polako sazrijevala u odličnu pjevačicu i još bolju osobu - rekao je Hržica za naš portal.

Vanessi je ovo glazbeni prvijenac. Ona je 20-godišnja studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Glazbom se počela baviti kao prateći vokal Alana Hržice, koji je već okupio vrhunska glazbena imena i radi na Vanessinom prvom samostalnom albumu.

- Što se tiče albuma, idemo korak po korak i sve u Božje ruke! Ova pjesma je plod njene strpljivosti, ljubavi i povjerenja u dragog Boga. Ponosan na Vanessu i ovaj naš novi uradak - rekao je Alan Hržica za laudato.hr.

Kako kaže, pjesma govori o snazi vjere koja dolazi kao milost od Boga. Ona je i svojevrsno svjedočanstvo Vanessinog otkrivanja vjere.

- Čim je čula pjesmu krenule su suze, tekst je prodro do njenog srca. Znao sam da je to prava pjesma za nju!

Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje trenutno najpoznatija i najplodonosija autorica duhovne glazbe Romana Bilaver, a aranžman za pjesmu napravio je Grgur Sesar.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba