Započeo Marijaton 2019.

Geslo ovogodišnjega Marijatona glasi: "Isus je Gospodin."

mariathon.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Objavljeno:
 
17.05.2019 09:26

Danas, 17. svibnja 2019. godine započeo je Marijaton ili maraton za Radio Mariju.

Riječ je svjetskom događaju koji okuplja milijune slušatelja diljem svijeta u jednu veliku obitelj koja molitvom i financijskim sredstvima podržava otvaranje novih postaja Radio Marije. Marijaton će trajati do 19. svibnja. Geslo ovogodišnjega Marijatona glasi: "Isus je Gospodin."

Marijaton 2019:
Petak (17. svibnja) u 19 sati prijenos svete Mise iz Svetišta Gospe od Guadalupe u Mexicu zajedno sa svih 80 postaja na pet kontinenata.

Subota (18. svibnja) u 18:30 sati uključenje u Baziliku Navještenja u Nazaretu i ponovno, u zajedništvu sa svim radiopostajama u svijetu, molitva svete krunice. Molitvi svete krunice prethodit će cjelodnevno klanjanje (od 8 do 19 sati) u kapelici Milosrdnoga Isusa u sarajevskom studiju na adresi Zagrebačka 18.

Radio Marija Bosne i Hercegovine pokrenula je akciju za prikupljanje novčane potpore za Radio Mariju u nama dragoj i susjednoj Makedoniji. Do sada je program emitirala putem interneta, a od travnja ove godine je počela emitiranje putem radiovalova i ovo je prva zemaljska frekvencija na teritoriji države koja je dodijeljena mediju s vjerskim sadržajem.

- Dragi slušatelji, pozivamo vas da svojim molitvama i, u skladu sa svojim financijskim mogućnostima, podržite ovo veliko Marijino djelo. Pomozimo Gospi da bi ona pomogla nama - poručuju organizatori.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba