Akcija za djecu: 'Dekica za snove'

I ove godine udruga 'Smiješak za sve' organizira treću po redu, omiljenu akciju među djecom 'Dekica za snove' u sklopu manifestacije Hrvatska volontira.

Untitled-3.jpg
Autor
Laudato/A.K.K.
Fotograf
facebook.com
Objavljeno:
 
20.05.2019 18:15

Djeca svih uzrasta - od onih vrtićke i školske dobi do srednjoškolaca - imat će se priliku družiti na 'Dekicama za snove' u parkovima, dvorištima ili livadama ispred škola uz zanimljive slikovnice i inspirativne knjige koje će im čitati književnici, volonteri, profesori i glumci te će zajedno s njima uroniti u svjetove koje može pružiti knjiga. Akcija će se održati u petak, 24. svibnja od 12 do 14 sati.

'Dekica za snove' za cilj ima odvojiti djecu od računala i pametnih telefona te ih potaknuti na druženje, čitanje i jednog dana - volontiranje. Vrijednost projekta 'Dekica za snove' prepoznale su brojne obrazovne i kulturne institucije.

Baš kao i prethodne dvije godine u jednoj od najvećih akcija kojima se promovira čitanje i kvalitetno druženje uz knjigu očekuje se više od 700 sudionika.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!