Arka Korablja organizira radionicu 'Fundraising i izgradnja mreže odnosa'

Radionica će se održati 28.2. i 1.3. 2019. godine u prostorima Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

arka-radionica.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Fotograf
korablja-arka.hr
Objavljeno:
 
11.02.2019 15:18

CIlj ove radionice je pružiti što novim, što iskusnim fundraiserima svih vrsta neprofitnih organizacija konkretne alate i informacije za uspješan fundraising i izgradnju mreže odnosa.
Izgraditi dinamičnu mrežu odnosa znači dijeliti s drugima želju da promijenimo ljudske živote nabolje. Ova radionica naučit će polaznike kako ispričati Arkinu priču i potaknuti ljude da financijski podrže njihove organizacije. Radionicu će voditi međunarodni i domaći edukatori s dugogodišnjim iskustvom fundraisinga za razne međunarodne projekte i razvojne programe.

Poznati katolički svećenik i mislioc Henri Nouwen o fundraisingu je rekao: "Prikupljanje sredstava je ponajprije oblik služenja. Štoviše, držim ga duhovnim kao držanje propovijedi, sabiranje na molitvu, posjećivanje bolesnih ili hranjenje gladnih!"

Stečena iskustva i znanja prikupljana su tijekom proteklih godina i fundraising je danas postao značajan oblik samofinanciranja naše zajednice, stoga organizatori vjeruju da će radionica dati koristan doprinos u razvoju crkvenih udruga i pokreta i njihovih oblika samofinanciranja.

Za sve detalje o radionici posjetite  web adresu: https://www.korablja-arka.hr/radionica-fundraising-i-izgradnja-mreze-odnosa/

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!