Dan otvorenih vrata Fakulteta filozofije i religijskih znanosti

Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 18. svibnja ove godine poziva sve zainteresirane maturante i učenike na "Dan otvorenih vrata FFRZ-a" prigodno nazvan "Birthday party na FFRZ-u".

FFRZ.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
16.05.2019 08:33

Program započinje u 15:00 sati u prostorijama fakulteta (Jordanovac 110, Zagreb). U programu će sudjelovati bivši i sadašnji studenti koji će predstaviti fakultet, govoriti o vlastitim iskustvima studiranja na FFRZ-u, ali i o mogućnostima zapošljavanja, odnosno o razvitku karijere nakon završenoga studija.

Prigodni program će predstaviti tri osobe koje, s jedne strane izvrsno reprezentiraju misaone refleksije o kojima se uvelike promišlja na našem fakultetu, a s druge strane sve su rođene 18. svibnja.

Riječ je o našem filozofu, znanstveniku i isusovcu J. R. Boškoviću, poznatom filozofu, matematičaru i nobelovcu B. Russellu, te o Karolu Wojtyli (sv. papa Ivan Pavao II.). Time je razvidan prigodan naziv našega programa, "Birthday party", ali i njegov sadržaj kojem pripada, kako i priliči, i opušteno druženje sve do 19:00 sati!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno