[FOTO] Klapa Sveti Juraj HRM snima spot za novu pjesmu u Vukovaru

spota za novu pjesmu 'Molitva za ravnicu' biti će premijerno prikazana ususret ovogodišnjem Danu sjećanja na žrtvu Vukovara.

IMG-20191022-WA0003.jpg
Autor
vukovar.hr/Laudato/D.T.
Objavljeno:
 
22.10.2019 08:59
Klapa "Sveti Juraj" Hrvatske ratne mornarice započela je u Vukovaru snimanje spota za novu pjesmu 'Molitva za ravnicu' koja će javnosti biti premijerno prikazana ususret ovogodišnjem Danu sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

- Duboko ispunjeni poštovanjem prema žrtvi Vukovara 1991 i prema žrtvi koju je hrvatska ravnica, naša Slavonija i Baranja podnijela u obrani Domovine u srpskoj agresiji, željeli smo u znak zahvalnosti snimiti ovu pjesmu. Spot se snima na širem području grada Vukovara, na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja, Ovčari, Dunavu i diljem ravnice. Vjerujem da će se svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih, ali i svim hrvatskim domoljubima ma gdje bili -  rekao je Marko Bralić, zapovjednik klape.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Mario Božić, režiju i snimanje spota Darko Puharić - studio Design D iz Vukovara, a fotografiju Miroslav Šlafhauzer.

Ponovno se pokazalo kako Klapa ''Sveti Juraj'' Hrvatske ratne mornarice svojim djelovanjem čuva od zaborava sjećanja na obrambeni i pobjednički Domovinski rat.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!