Gosti iz ukrajinske akademije na Laudato TV-u

Petnaest polaznika škole 'Ukrainian Social Academy' stigli su u Zagreb na ovu obiteljsku televiziju kako bi stekli uvid u poslovanje jednog uspješnog katoličkog medija.

ukr-lau.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr

Laudato televizija ugostila je u srijedu 18. rujna u radnom posjetu studente iz Ukrajine, Njemačke i Hrvatske. Petnaest polaznika škole 'Ukrainian Social Academy' stigli su u Zagreb na ovu obiteljsku televiziju kako bi stekli uvid u poslovanje jednog uspješnog katoličkog medija.

S obzirom da postoje slične inicijative u drugim zemljama, glavna urednica Ksenija Abramović i djelatnici Laudato TV-a prenijeli su im hrvatska iskustva u osnivanju televizije s kršćanskim vrijednostima.

Predstavnici ukrajinske akademije gostovali su i u emisiji Laudato TV-a 'Jeste li znali?' u kojoj su predstavili svoju neprofitnu organizaciju koja odgaja generaciju inovatora i lidera društvenih promjena te potiče socijalno poduzetništvo.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!