Hod za život ove godine u 8 gradova

Od hoda, naravno, ne odustaju, a o novom terminu održavanja naknadno će obavijestiti javnost.

1.jpg
Autor
Kristina Bekić/laudato.hr/D.R.
Fotograf
Narod.hr
Objavljeno:
 
25.05.2020 15:47

Hod za život ove godine bit će prolongiran za lipanj ili za jesen, odluka je Organizacijskog odbora koja je bila i očekivana zbog propisanih mjera Stožera civilne zaštite.

Koordinatorica Hoda za život, obitelj i Hrvatsku u Zagrebu, Andreja Kotnik istaknula je da se ove godine Hod za život trebao održati kroz tri subote u 8 hrvatskih gradova, zalažući se zaštitu života svakog čovjeka bez diskriminacije.

Iz Hoda za život poručuju da aktualna vlast treba ulagati u mlade, u obitelji, u obrazovanje i radna mjesta, omogućiti majkama fleksibilnije radno vrijeme, te omogućiti konkretniji društveni i ekonomski napredak osobito za sve koji žele imati djecu i obitelj.

- Geslo ovogodišnjeg Hoda za život glasi: Za zaštitu svakoga života - bez diskriminacije! Svaki je ljudski život jednako vrijedan, od začeća - život nerođenih i život mladih, obitelji, trudnica, djedova i baka koje smo se osobito u ovo vrijeme korona krize sjetili - rekao je Ivan Mihanović, koordinator Hoda za život u Zagrebu. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!