Iskoristite popuste u Verbumu i Kršćanskoj sadašnjosti

Svojim čitateljima osigurali su popuste i do 70 posto.

44.jpg
Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
pexels.com
Objavljeno:
 
12.11.2019 13:53

Na Zagrebačkom Velesajmu se od 12. do 17. studenoga održava 42. po redu Interliber, na kojem i ove godine sudjeluju nakladničke kuće Verbum i Kršćanska sadašnjost.

Verbum je organizirao akciju u svojim knjižarama - od 12. do 16. studenoga posjetite bilo koju njihovu knjižaru te ostvarite sajamski popust od 20% na sva Verbumova izdanja.

Kršćanska sadašnjost nudit će sajamski popust od 30 za nešto starija izdanja, odnosno od 20 posto za nove naslove, a nešto stariji naslovi moći će se nabaviti uz popust i do 70 posto.

Dobar dio izdanja namijenjenih djeci moći će se nabaviti uz popust od 30 do 50 posto, a moći će se nabaviti i aktualna periodika (Kana, Biblija danas, Communio i ostalo).

Posjetitelji će na ulazu moći uzeti Kupon Kršćanske sadašnjosti i s njim doći na štand u paviljonu V, te 13., 14. i 15. studenoga od 14 do 15 sati te će dobiti knjigu na poklon.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno