Kulinarska emisija iz ljubavi - od 16. rujna na Laudato televiziji

Veseli, kreativni kulinarski format Maminjami nadahnjuje odrasle kako pripremiti zdrave i slasne objede
za svoje najmanje.

maminjami.jpg
Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
10.09.2019 13:49

Kulinarska emisija, 3'
Ponedjeljak-subota  
Produkcija: Refresh Media
Autorica: Ina Vukmirica
Snimateljica i montažerka: Darja Jakšić
Stilistica hrane: Lovorka Lesjak

Simpatičan i estetski dojmljiv televizijski format koji nudi ideje kako aranžirati hranu da bi se potakao apetit, prvenstveno onih najmanjih. Autorica emisije došla je na ideju kada se i sama kao majka susrela s definiranjem vlastitog ukusa svoje kćeri, popularno zvanim 'izbirljivost'. Iz video bloga izrasla je televizijska emisija i više niste sami u borbi da vaša djeca steknu zdrave hranidbene navike.

Zaboravite podmetanje jedne hrane pod drugu, kamuflažu i nagovaranje, smišljanje novih naziva za istu namirnicu, miksanje i aviončiće sa žlicom. Mašta i kreativnost ruku u serviranju zdravih namirnica otvaraju nepreglednu knjigu ideja, oblika i likova. Slatki detalji na tanjuru potiču želju i za slanim, kiselim ili gorkim okusima. I uživanjem u hrani, ali i u njenoj pripremi.  

Kako napraviti cvjetić od desetak vrsta namirnica, zapakirati dar na tanjuru ili naslikati ocean od umaka bolonjez više nije tajna. 'Maminjami' detaljno i zabavno prikazuje kako biti majstor slikanja hranom, omiljeni gastro umjetnik svoje obitelji i likovni masterchef. Ovo je prilika da provedete dodatno kvalitetno vrijeme sa svojom djecom ili cijelom obitelji i da što brže složite zdravi i ukusni tjedni meni.

'Maminjami' ne skuplja Michelinove zvjezdice, Maminjami je zvijezda malih gastro kritičara. Onih koji su najstroži i najiskreniji - mali trbuščići.

Fotogalerija
Dobra-zmijica
Kucica
Kucica (1)
suma
zaba

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!