Laudato TV program za nedjelju 3.11.2019.

Izdvajamo: u 17:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu. Sinkronizirano plivanje jedan je od vodenih sportova koji u sebi uključuje ples, gimnastiku, balet i razne druge elemente. Za naučiti određenu koreografiju potrebno je dosta vremena, strpljenja, ali i treninga što u vodi, što na suhom. Dudine prijateljice Ana Novak i Antonija Huljev u novoj emisiji otkrivaju razne pojedinosti o sinkroniziranom plivanju. Saznajemo kada se krenuti baviti ovim sportom i je li to isključivo ženski sport.

11.jpg
Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
02.11.2019 16:15

7:55 Katolički kalendar, sv. Martin iz Porresa, vjerska emisija

8:00 Novo srce, emisija. O obitelji, braku i važnosti svjedočenja vjere u bračnom i obiteljskom životu u Novom srcu govore Mirta i Krešimir Miletić.

8:45 Razlog nade, vjerska emisija

9:05 Majka Angelica, emisija. Tko su bili sveci, možemo li i mi biti sveci i kako, razmišljajte s Majkom Angelicu u novom nastavku njezine emisije.

10:00 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija. Želimo otkriti kako Bog odgaja svoje odabrane za pravu proročku autentičnost i da se angažiraju oko velikih stvari. U ovoj emisiji tema je prorok Jona.

10:30 Sveta Misa: Zagreb, prijenos

11:30 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

12:00 Angelus: Vatikan, molitva

12:15 Čujte i počujte, informativna emisija. Ušli smo u 11. mjesec, kada se na poseban način prisjećamo herojskog grada Vukovara, ali i svih onih koji su položili živote za branu Hrvatske. Među brojnim braniteljima Vukovara bilo je i oko 400 žena, a jedna od njih je i gospođa Zorica Gregurić s kojom razgovaramo u emisiji ‘Čujte i počujte’ i najavljujemo tribinu ‘Da se ne zaboravi’.

12:45 Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija

13:00 Razlog nade, vjerska emisija

13:20 Katolički kalendar, sv. Martin iz Porresa, vjerska emisija

13:30 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

14:30 Recepti oca Lea, kulinarska emisija. U novim Receptima oca Lea saznat ćemo što čini jedan dom i kako nas hrana može zbližiti kao obitelj.

15:15 Živopisi, emisija. Urednički trojac u sastavu Pere, Matej i Darko u ovoj će vam epizodi ukrasti školski sat vremena baveći se upravo tom temom – vremenom. Gost je urar Branko Jurić, legenda splitskog urarskog zanata, čije životne kazaljke pokazuju brojku 93. Saznajemo koje su vještine potrebne za biti vješt urar, kakvi su satovi najkompliciraniji za popravljenje i kako je bilo biti urar prije 50 godina, a kako danas. Matej je razgovarao sa Stipom Božićem koji svjedoči o važnosti ručnog sata na planini, a Darko je nabacio standup pred prepunim gledalištem dvorane Nadbiskupijskog sjemeništa.

16:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija. Ovog tjedna predlažemo vam juhu od hokaido tikve. Zagrijat će vas u hladnim danima, a ponajviše osnažiti vaš organizam.

16:05 In familia Dei, emisija. Kako sami kažu, Bog je uvijek bio uz njih. I u ljubavi jednoga prema drugome, i u ljubavi prema djeci. I u poslu s knjigama i u životu u dvorcu s osmero djece. I u trenucima kad su proživljavali agoniju s mrtvorođenim djetetom i u novom povjerenju za otvorenost životu. Budite s nama u novoj emisiji In Familia Dei i saznajte što će svjedočiti bračni par Ivanjek o svom zajedništvu zadnje 43 godine!

17:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu. Sinkronizirano plivanje jedan je od vodenih sportova koji u sebi uključuje ples, gimnastiku, balet i razne druge elemente. Za naučiti određenu koreografiju potrebno je dosta vremena, strpljenja, ali i treninga što u vodi, što na suhom. Dudine prijateljice Ana Novak i Antonija Huljev u novoj emisiji otkrivaju razne pojedinosti o sinkroniziranom plivanju. Saznajemo kada se krenuti baviti ovim sportom i je li to isključivo ženski sport.

18:00 Vidljivi tragovi, emisija. U novim Vidljivim tragovima svjedoči salezijanski misionar don Tom Uzhunnalil. Govori o svom zatočeništvu od 557 dana u rukama ISIL-a i oprostu.

18:35 Vjera i nada, emisija

19:00 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

20:00 Čudesa, igrana serija. Dva suvremena istraživača rade znanstveni rad o čudu po zagovornoj molitvi svetom Martinu iz Porresa, svetcu iz 16. stoljeća, kojeg se obično prikazuje sa metlom, zbog njegove velike poniznosti i spremnosti da služi braći u najtežim poslovima. Svetac je poznat i po sposobnosti bilokacije, pojavljivanju na više različitih mjesta, ali u isto vrijeme. Mnoštvo neobičnih slučajnosti i svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja dječaka Martina radi molitve njegove majke upravo svetom Martinu iz Poressa, natjerat će one koji istražuju ovaj slučaj, da svoj um otvore za promjenu uvjerenja.

21:00 Glazbeni film o slučaju Stepinac, dokumentarni film. Film fra Šimuna Šite Ćorića u kojem uz glazbu i sliku predstavlja priču o mladiću koji je postao svetac.

22:00 Hrvatsko nadzemlje, humoristična emisija. Prva ovogodišnja tema Hrvatskog nadzemlja je “Obraćenje”, a gost predavač fra Ante Vučković. Susret su pjevanjem animirali VIS “Marijin glas” iz župe Katuni-Kreševo.

0:00 Himna       

0:02 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

1:00 In familia Dei, emisija. Kako sami kažu, Bog je uvijek bio uz njih. I u ljubavi jednoga prema drugome, i u ljubavi prema djeci. I u poslu s knjigama i u životu u dvorcu s osmero djece. I u trenucima kad su proživljavali agoniju s mrtvorođenim djetetom i u novom povjerenju za otvorenost životu. Budite s nama u novoj emisiji In Familia Dei i saznajte što će svjedočiti bračni par Ivanjek o svom zajedništvu zadnje 43 godine!

2:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija. Ovog tjedna predlažemo vam juhu od hokaido tikve. Zagrijat će vas u hladnim danima, a ponajviše osnažiti vaš organizam.

2:10 Dudo i prijatelji, emisija o sportu. Sinkronizirano plivanje jedan je od vodenih sportova koji u sebi uključuje ples, gimnastiku, balet i razne druge elemente. Za naučiti određenu koreografiju potrebno je dosta vremena, strpljenja, ali i treninga što u vodi, što na suhom. Dudine prijateljice Ana Novak i Antonija Huljev u novoj emisiji otkrivaju razne pojedinosti o sinkroniziranom plivanju. Saznajemo kada se krenuti baviti ovim sportom i je li to isključivo ženski sport.

3:00 Vidljivi tragovi, emisija. U novim Vidljivim tragovima svjedoči salezijanski misionar don Tom Uzhunnalil. Govori o svom zatočeništvu od 557 dana u rukama ISIL-a i oprostu.

3:35 Vjera i nada, emisija

4:00 Vijesti iz Svete zemlje, informativna emisija

4:20 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

4:45 More milosrđa, kontakt emisija. More milosrđa otvara temu kako oprostiti. O svom zatočeništvu od 557 dana u rukama ISIL-a svjedoči indijski salezijanac don Tom Uzhunnalil koji ovih dana boravi u Hrvatskoj. Nakon njega o oprostu gledatelji imaju priliku razgovarati uživo s đakonom Liviom Tomislavom Marijanom, kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije. Otac Livio će svjedočiti o oprostu u obiteljskoj tragediji u kojoj je izgubio kćer te kako oprost primijeniti u konkretnom životu. Nakon emisije ostanite uz klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

6:45 Radosna vijest, informativna emisija

7:15 Krunica Blažene Djevice Marije, molitva

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!