MAJČINE RUKE U LOURDESU – film o izlječenjima duša i tijela - 11. veljače na Laudato TV-u

Na blagdan Gospe Lurdske, 11. veljače u 21:15 Laudato TV donosi vam odličan dokumentarni film o francuskom svetištu Lourdes.

majcine-ruke.jpg
Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
07.02.2020 11:15

Majčine ruke u Lourdesu
(Hospitalarios, las manos de la Virgen), 82'
2019., dokumentarni film
Redatelj: Jesús Garcá Colomer
 
Na blagdan Gospe Lurdske Laudato TV donosi vam odličan dokumentarni film o francuskom svetištu Lourdes kojeg godišnje posjeti 2 i pol milijuna hodočasnika. Gotovo 100 godina bolničari iz svih krajeva svijeta prate bolesnike na hodočašću do mjesta gdje je mlada žena, po imenu Bernadette Soubirous, 1858. godine doživjela viđenje Djevice Marije.
 
Zašto ovo mjesto privlačnosti i danas? Ovaj film okuplja priče onih koji u Lourdes putuju s poteškoćama i onih koji ih na tom putu prate.
 
'Izliječen sam. Otkako dolazim ovamo, drugačija sam osoba', samo su neka od svjedočanstva onih koji su u svetište došli tražiti posljednju nadu za ozdravljenje.
 
Film ''Majčine ruke u Lourdesu'' predstavlja zadivljujuću stvarnost u kojoj je predanost Bogu zahvatila živote osoba pogođenih teškom bolešću ili invaliditetom i svjedoči da čak i u takvim životnim okolnostima postoji toliko toga što osoba može ponuditi svijetu.

 
 

Fotogalerija
MR1
MR2
MR3
MR4
MR5
MR6
MR7
MR8

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno