Molitva krunice za Domovinu na Kamenitim vratima

Svi smo mi domovina, bez nas neće biti ni Domovine. Hrvatska bez Hrvata ne može, kao ni Hrvati bez Hrvatske.

image.png
Autor
Laudato/D.T.
Objavljeno:
 
04.01.2018 15:54
Audio zapis članka
Svakog četvrtka, u 20 h na Kamenitim vratima, moli se krunica za Domovinu, za sav hrvatski narod, u domovini i u svijetu, za sve naše branitelje i njihove obitelji... 
 
Svi oni koji ne mogu doći na Kamenita vrata, pozivani su da također mole ondje gdje jesu, da svi budu duhom zajedno u molitvi za domovinu i jedni za druge te da potaknu jedni druge na molitvu za domovinu. 
 
Molitva za Domovinu u ovim je trenucima izrazito potrebna, p. Ike Mandurić naglasio je kako nije dovoljno samo jednom se odzvati, nego molitva treba postati trajna. 
 
- Pruži korak, prevali molitvu preko usana, i zavapimo svi Bogu za sav hrvatski narod. Ne treba puno pričati, sve vidite, sve znadete. Ali silan je Bog, i njegova je zadnja. Ništa nije gotovo, i čuda su moguća ako se skrušimo, i zavapimo k'o nekad. Povedite sve svoje, borit nam se. S Bogom, pobijedit ćemo, ako ustrajemo – stoji u pozivu organizatora.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: