[NAJAVA] O, TEMPORA! - NOVA EMISIJA NA LAUDATO TV-u od 26. siječnja u 14.30 sati

U prvoj emisiji otvaramo temu političke korektnosti te nastavljamo vježbati umove.

11.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
28.01.2020 15:03

Čudite se vremenima? Čudite se običajima? Nova emisija Laudato TV-a 'O, tempora!' pomaže da stavimo stvari u pravi kontekst. Urednik Stanko Stojić otvara temu i daje prostora vrhunskim intelektualcima upućenima u predmet razmišljanja da iznesu svoje misli, riječi i stavove o aktualnoj ili više-manje svevremenskoj temi. Kojoj se više ili manje čudimo.

Poslušajmo, i razmislimo sami, što pojedini događaj znači za nas danas te što stoji u pozadini tog fenomena na duhovnoj, društvenoj i psihološkoj razini. Pogledajte sažete i fokusirane razgovore s gostima u prirodnom eksterijeru, aktualne komentare i primjere iz suvremenog društva kroz koje doznajemo nešto novo, uz zrnce humora propitujmo nametnute stavove kroz medije, društvo i društvene mreže. I dođimo do konkretnih zaključaka i uvida!

U prvoj emisiji otvaramo temu političke korektnosti te nastavljamo vježbati umove.

O UREDNIKU
Stanko Stojić je teolog, angažiran kao novinar, kolumnist, nekadašnji član splitske skupine mladih 'Hrvatsko nadzemlje' i jedan od autora i glumaca emisije 'Božanstvena komedija' u kojoj tumači lik Ivana K.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno