[NAJAVA] Prva Domovinska duhovna obnova u Međugorju

Voditelji duhovne obnove su tri poznata hrvatska svećenika: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

duhovna-obnova-u-medjugorju-1.jpg
Autor
marijanskizavjet.hr/Laudato/D.T.
Fotograf
marijanskizavjet.hr/Laudato
Objavljeno:
 
09.01.2020 16:41
Prva Domovinska duhovna obnova bratovštine Marijanski zavjet održat će se u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. u Dvorani Ivana Pavla II., na temu: „Bog zovne čovjeka: 'GDJE SI?' (Post 3,9). Voditelji duhovne obnove su tri poznata hrvatska svećenika: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.
 
Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu, u skladu sa svojom misijom i vizijom te ciljevima osnivanja, u dugoročnoj strategiji planirala je i organiziranje duhovnih obnova, a ovo je prva od njih. 
 
Organizatori navode nekoliko svrha ili nakana duhovne obnove, a to su: probuditi ljudsko i braniteljsko dostojanstvo temeljeno na dostojanstvu djece Božje, otkriti dragocjenosti i smisao križa, ukorijeniti domoljublje u pobožnosti i duhovnosti, vratiti povjerenje u pojedinca i Domovinu, potaknuti nove impulse za kršćanski aktivizam.
 
U ovoj duhovnoj obnovi sudjelovat će, kako se očekuje, deseci svećenika koji su već pokazali sluha za braniteljsku populaciju, a koji će braniteljima biti na raspolaganju za ispovijed i osobne razgovore. Cijena trodnevnog smještaja u hotelu (uključen doručak i ručak) iznosi 500 kuna. Cijena organiziranog prijevoza iz Zagreba iznosi 300 kuna. Prijave sudionika su obvezne. Prijave i sve informacije o duhovnoj obnovi nalaze se OVDJE.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno