NOVA SEZONA Božanstvene komedije kreće na Uskrs!

Na Laudato smo iskrcali 7 novih epizoda koje možete gledati narednih 7 nedjelja u već provjerenom terminu u 21:15. Krećemo na Uskrs i tema je, ne biste vjerovali, Uskrs!

otpremnica.jpg
Autor
Laudato/M.S.
Fotograf
M.S.
Objavljeno:
 
20.04.2019 12:28

Ovo nam je peta sezona. Još malo pa predškolci. Psihologija razvoja nas uči da djeca u ovoj dobi postavljaju najviše pitanja, igra postaje smirenija, pojavljuje se interes za brojeve i slova, širi se vokabular i govor postaje tečniji. Tako je i s ekipom Božanstvene, postavili smo 7 pitanja i pronašli odgovor. Samo se naša igra nije smirila, a Lovrić još ne govori.

1. „Uskrs“
2. „Hajp – društvo pretjeranosti“
3. „Imena“
4. „Nerazrješivost braka“
5. „Svećenici“
6. „Školstvo“
7. „Dijaspora“

Znamo da je nedjelja navečer vrijeme odmora moždanih vijuga pred nadolazeći ponedjeljak i da vam je primjerenije na televiziji gledati „zvijezde“ koje plešu ili pjevaju u milijunskim prenapucanim produkcijama sa sponzorima u svakom ćošku. Takav dvosatni program vas neće opteretiti niti ponukati na razmišljanje. Možda jedino promislite o kriteriju postajanja „zvijezdom“ u Hrvatskoj.

Ako se vodite tom logikom onda je bolje izaći na teracu i gledati u zvijezde na nebu. Također ne opterećuje, ne košta ništa, ne ugrožava vaše psihofizičko zdravlje, ali vas može ponukati na razmišljanje. Nekoć su se ljudi orijentirali promatrajući zvijezde na nebu, a danas se orijentiraju promatrajući ih na televiziji. Svašta! Sve me strah di bi Tri kralja završila da se Isus rodio u 21. stoljeću. Ali vratimo se na temu.

Za sve vas koji želite malo opteretiti i oplemeniti vaše moždane vijuge, a pritom se možda i nasmijati, tu je Božanstvena komedija. Naša produkcija košta kao šminka i tak cipela jedne „zvijezde“ u plesu, sponzora nemamo, ali garantiramo vam da ćemo vas u 45 minuta ponukati na razmišljanje i barem jednom u epizodi iskreno nasmijati.

Pružite nam priliku u 21:15. Taman kad šunka provari.
21.4.
21:15
Laudato tv
"Uskrs"

#božanstvenakomedija #laudato #uskrs #drago

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!