Nisu izabrani logo i himna za SHKM u Dubrovniku

„Za natječaj za himnu neće biti podijeljena niti jedna nagrada. Za izradu himne potražit će se pomoć ostalih izvođača duhovne scene u Hrvatskoj. Za natječaj za logo su podijeljene dvije druge i jedna treća nagrada", odlučio je Organizacijski odbor SHKM Dubrovnik.

dubr.jpg
Autor
Laudato/Dubrovačka biskupija
Fotograf
http://www.dubrovacka-biskupija.hr
Objavljeno:
 
19.08.2013 08:31

Na natječaj za himnu i logo Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će biti održan u Dubrovniku u travnju 2014., zaprimljena su 74 rada za logo i 14 radova za himnu. Svi radovi proslijeđeni su stručnom žiriju koji je odlučivao o rezultatima natječaja.

No, nakon zaprimljenih mišljenja članova žirija za himnu se nisu mogla odrediti tri najbolja rada. Također, niti jedan od pristiglih radova nije u potpunosti zadovoljio potrebe vizualnog identiteta SHKM Dubrovnik 2014.

S obzirom da se iz objektivnih razloga kasnilo više od mjesec dana s objavom rezultata natječaja, te natječaj nije donio gotovo rješenje, predsjednik Organizacijskog odbora mons. dr. Petar Palić je, poštujući mišljenje stručnoga žirija, donio sljedeću odluku:

„Za natječaj za himnu neće biti podijeljena niti jedna nagrada. Za izradu himne potražit će se pomoć ostalih izvođača duhovne scene u Hrvatskoj. Za natječaj za logo su podijeljene dvije druge i jedna treća nagrada. Drugu nagradu osvojili su radovi autora Tomislava Hačka i autora Tvrtka Zelića, a treću nagradu rad autorica Lee Đurović Ruso i Maje Čadeš. Cjeloviti vizualni identitet susreta razvit će se u suradnji s 'Dizajnerskim studijem m&m' iz Dubrovnika."

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!