Nova emisija na Laudato TV - Fit katolik!

Od subote 22. veljače, u 15:30 na Laudato TV-u.

3.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
23.02.2020 00:44

Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja. Možemo živjeti punim plućima trčeći prema Kraljevstvu nebeskom. Emisija 'Fit katolik' ima za cilj približiti važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Urednici i voditelji emisije su mladi stručnjaci, kineziolog Josip Vučko i kondicijski trener Domagoj Penava.

Čovjeka čine duh, duša i tijelo i tjelesnost je stoga važan aspekt života. Zdravlje je stanje potpunog tjelesnog, duševnog i socijalnog blagostanja. Sve je veća svijest danas o dobrobiti vježbanja koje jednako kao vjera zahtijeva disciplinu. Potrebna je motivacija koja je ponekad jaka, a ponekad nije.

Emisija 'Fit katolik' donosi praktični i edukativni dio u kojem s vrhunskom stručnjacima razgovaramo na teme: zdravlja, pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i duhovnog zdravlja. Ove važne informacije bit će dobra motivacija za promjenu stila i načina života s čime možemo uvelike utjecati na prevenciju neželjenih zdravstvenih stanja.

Dodatna zanimljivost i motivacija u emisiji je svojevrsni mini reality 'Fit s Rafom', kratka rubrika unutar emisije koja prati dovođenje u kondiciju Rafaela Dropulića, voditelja emisije Blagoslovljen tek.

U dinamičnih 30 minuta, vježbajte s nama, saznajte važne detalje o vlastitom zdravlju i koliko je ono pomoć da i naš duh bude dobro. I obrnuto!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!