Online premijera filma 'Garabandal, samo Bog zna' u Hrvatskoj

Film 'Garabandal, samo Bog zna' bit će premijerno prikazan u Hrvatskoj 31. svibnja 2020. godine!

92.jpg
Autor
Laudato/I.B.
Fotograf
Facebook
Objavljeno:
 
19.05.2020 14:03
- Film 'Garabandal, samo Bog zna' nedavno je emitiran u Hrvatskoj na Laudato TV-u, neposredno prije nego što je pandemija virusa COVID-19 uzrokovala otkazivanje preostalih planiranih premijera u državama diljem svijeta. Usred neizvjesnosti slijeda događanja narednih mjeseci, smatrali smo kako trebamo učiniti dostupnom poruku nade blažene Djevice Marije svima koji žele istu primiti. Iz tog će razloga film 'Garabandal, samo Bog zna' u Hrvatskoj biti premijerno prikazan na Youtube kanalu, 31. svibnja 2020. - najavila je španjolska producentska kuća Mater Spei.

Film govori o ukazanju Blažene Djevice Marije u Garabandalu.

Dana 18. lipnja 1961. godine u malom selu na sjeveru Španjolske, San Sebastián de Gara-bandal, četiri djevojčice: Conchita, Jacinta, Mari Loli i Mari Cruz tvrde da im se ukazao sv. Mihael Arkanđeo. Nekoliko dana kasnije, 2. srpnja 1961. ukazuje im se Gospa Karmelska. Nakon tog prvog susreta Gospa ih posjećuje više od dvije tisuće puta. Seoski župnik, vlč. Valentín i brigadir civilne straže, Juan Álvarez Seco, neočekivano postaju protagonisti događanja. U potrazi su za istinom, boreći se istovremeno sa kompleksnom hijerarhijom i mnoštvom koji hrli u malo selu u potrazi za odgovorima.


Blažena je Djevica Marija u Garabandalu djevojčicama povjerila dvije poruke, kao i pro-roštvo nekoliko budućih događaja - Upozorenja, Čuda i Kazne - događaja kojima je cilj uputiti čovječanstvo na dublje obraćenje i pripremiti nas za trijumf Bezgrješnog Srca Marijina. Crkva još nije donijela konačni sud oko ovih ukazanja, a još manje osudila ista.

Zanimljivo je spomenuti kako je među osobama koje su vjerovale u ukazanja blažene Djevice Marije u Garabandalu mnogo svetaca, poput Padre Pija, Majke Terezije iz Kalkute, pape Ivana Pavla II., pape Pavla VI., Jose Marije Escrive de Balaguera, kao i blažene Majke Esperanze de Collevalenza, službenice Božje Marte Robin i mnogih drugih. Stvarnost je takva da događaji koji su se odvijali tamo i dalje uzrokuju veliki interes diljem cijelog svijeta. Dokaz je premijera filma u 30 zemalja, više od 300.000 gledatelja u kinima te više od 2 milijuna pregleda na engleskom i španjolskom jeziku tijekom online premijere u Velikom tjednu 2020. godine.

Najava filma je dostupna: https://www.peliculagarabandal.com/hr/

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!