Osvrt portala Bitno-net: Koncert 'Progledaj srcem' bit će dugo pamćen

Koncert ‘Progledaj srcem’ koji se u subotu navečer održao u Dvorani Dražena Petrovića u organizaciji Laudato televizije jedno je od najvažnijih duhovnih događanja kojima smo mogli svjedočiti u Hrvatskoj u posljednje vrijeme.

progledaj-srcem-za-portal.jpg
Autor
bitno.net/Laudato/T.S.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
22.02.2017 08:51

Očekivano, ovaj je događaj većina hrvatskih mainstream medija ignorirala. Bez obzira na to, prizori šest tisuća posjetitelja koji slave Boga u potpunom jedinstvu i radosti ostat će zabilježeni u kolektivnoj svijesti i sjećanju - primijetili su kolege s portala bitno.net.
 
U nastavku vijesti priložen je video koji je zabilježio nastup slavljeničkog tima zajednice Božja pobjeda i njihovu pjesmu “Gospodine, trebam te”.

 
Ovome dodajmo jedan zanimljiv detalj.
 
Kamerman Marko Zeljković koji je bio angažiran na snimanju koncerta bio je pod njegovim velikim dojmom i ostavio je takav komentar na svom Facebook profilu.

Imajući u vidu kako je riječ o iskusnom profesionalcu koji nije dio ekipe Laudato televizije, njegov komentar izrečen je bez ikakve kalkulacije i primisli.

Komentar s Facebooka Marka Zeljkovića:

U jednom drugom komentaru ovaj profesionalac koji je dosad snimio na stotine koncerata pita se zašto su mediji taj događaj ignorirali.

Pogledajte video sažetak s koncerta:

A ovo su snimke i trenuci koje ste vi zabilježili svojim mobilnim telefonima!

Gospode, trebam Te:


Samostan rap:


Mi želimo uzdić Isusa:


Silan Bog:


Samo Tvoja ljubav, Bože:


Divan si:


Meditacija p. Ivana Ike Mandurića:


Iz drugih medija:
dnevno.hr
rastimo-u-vjeri.com

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno