Prvo vjenčanje uživo na Laudato televiziji

Helena i Ivan pred televizijskim su kamerama sklopili brak.

tippp.PNG
Autor
Laudato/L.Ž.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
25.11.2019 12:06
Današnja vjenčanja uglavnom se odvijaju pred kamerama, ali onim obiteljskima, profesionalnih studija ili onim na pametnim telefonima. No, nije uobičajeno da se vjenčanje odvija i pred televizijskim kamerama, i to uživo, barem ne za ona ne kraljevska. Upravo jedno takvo se odvilo u prijenosu, uživo na Laudato TV-u!

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi Svete Mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja ovog simpatičnog para. Na veliku radost njih i njihovih bližnjih koji su svjedočili sklapanju ovog svetog sakramenta. Zanimljivo je da bračni par Kolić nije imao dogovorenog snimatelja, a i prisutni dirnuti obredom zaboravili su ovjekovječiti objektivima ovaj događaj.

Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo, Laudato TV čestita Heleni i Ivanu i osigurava im snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka u svome životu imali zabilježen trajno za uspomenu.

Oni su s nama osim jednog od najvažnijih dana u svom životu, podijelili i svoju priču.

Oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu, a Ivan je završio u Zagrebu raditi u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

- Dan nakon vjenčanja otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost - rekao nam je mladoženja Ivan.

Radosti se uz čestitke pridružuje i Laudato TV. Sretno i blagoslovljeno vam bilo dragi naši mladenci!
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!