Splitska Laudato ekipa postaje brža i mobilnija

Vrijedna donacija tvrtke TRCZ Automobili!

31.jpg
Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
15.07.2019 09:50

Obiteljska televizija Laudato primila je novu donaciju u vidu službenog automobila za potrebe svog novootvorenog TV centra u Splitu. Automobil Škoda Fabia je dar tvrtke TRCZ Automobili koja je već ranije pomogla Laudato televiziji u njezinom radu osiguravši im reportažno vozilo i satelitsku antenu.

- Ovakav vid pomoći neophodan je u našem poslovanju, budući da se LTV gotovo isključivo financira od donacija dobrih ljudi, gledatelja i društveno-odgovornih poslovnih subjekata. Zahvalni smo na svakoj podršci, a ovakva konkretna pomoć od neprocjenjive nam je važnosti. Sada će i naša splitska ekipa biti mobilnija što će pridonijeti bržem donošenju zanimljivih priča i korisnih informacija s hrvatskog Juga. Vjerujemo da će to naši gledatelji primijetiti već u novoj programskoj shemi ove jeseni - izjavila je u službenoj zahvali direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović

Među redovitim donatorima koji su prepoznali misiju LTV-a da želi mijenjati medijsku sliku i društvo u RH nabolje donoseći pozitivne vijesti i kvalitetan sadržaj je upravo tvrtka TRCZ Automobili.

- Program Laudato televizije pratimo od njihova osnutka i kao društveno-odgovorna tvrtka prepoznali smo njihovu posebnost na televizijskom tržištu i potrebe koje iz toga proizlaze. Osjetili smo važnost trenutka i da se aktivno uključimo u pomaganju da se ovakav vrijedan projekt održi u Hrvatskoj - naglasio je Ivan Pehar, direktor TRCZ Automobila.

Laudato televizija ovim putem zahvaljuje svim svojim donatorima, gledateljima i podupirateljima na svakoj pomoći koju je dosad primila te poziva na daljnju redovitu mjesečnu podršku koja je neophodna za daljnje stvaranje njezinog programa.

 

Fotogalerija
27
29

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!