Susret novog nuncija s vodstvom Hrvatske redovničke konferencije

Mons. Giorgio Lingua primio je u posjet predsjednicu Hrvatske redovničke konferencije s. Anu Mariju Antolović i potpredsjednika fr. Slavka Sliškovića.

nunc.jpg
Autor
ika.hkm.hr/Laudato/D.T.
Fotograf
redovnistvo.hr/Laudato
Objavljeno:
 
08.10.2019 13:27
Apostolski nuncij u RH mons. Giorgio Lingua primio je danas u posjet predsjednicu Hrvatske redovničke konferencije s. Anu Mariju Antolović i potpredsjednika fr. Slavka Sliškovića.
 
Vodstvo Hrvatske redovničke konferencije poželjelo je apostolskom nunciju dobrodošlicu u Hrvatsku u ime svih redovničkih zajednica.
 
Na susretu u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu predsjednica i potpredsjednik Hrvatske redovničke konferencije informirali su apostolskog nuncija o stanju redovništva u Hrvatskoj.  Uputili su nunciju poziv na Skupštinu Hrvatske redovničke konferencije koja će se održati 16. i 17. listopada. Nuncij mons. Lingua prihvatio je poziv te će se 16. listopada obratiti svim višim i provincijalnim poglavarima i poglavaricama te predvoditi Misno slavlje.
 
Sestra Ana Marija i fra Slavko zahvalili su se na kraju apostolskom nunciju na susretu.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!