Eva Vukina priprema svoju prvu samostalnu izložbu

Izložba će biti otvorena 28. svibnja u Križevcima.

100495116_289765522420652_4464656325674008576_o.jpg
Autor
Laudato/D.T.
Fotograf
Eva Vukina Art
Objavljeno:
 
25.05.2020 09:18
Mlada umjetnica Eva Vukina, održat će svoju prvu samostalnu izložbu i tu u sklopu 12. Dana hrvatskih svetaca i blaženika u Križevcima. Izložba će biti otvorena 28. svibnja, a posjetitelji će je moći razgledati sve do 10 lipnja. 
 
Izložba će tijekom ove godine biti postavljena i u drugim gradovima npr. Šibeniku, Dubrovniku, Zagrebu, Krku, Malom Lošinju, Splitu…
 
Ova mlada umjetnica postala je poznata po slikama vjerskih i katoličkih motiva. Na prošlogodišnjem koncertu 'Progledaj srcem', tijekom izvođenja Gospine pjesme na pozornici je nacrtala sliku Gospe kako bdije nad Arenom.
 
- Konačno je došao red na mene da vas pozovem na svoju prvu samostalnu izložbu i to izložbu naših svetaca i blaženika koja će biti u nekoliko hrvatskih gradova. Ima li veće radosti? Dobila sam tu čast da promoviram naše svece diljem Hrvatske, zapravo, bolje reći da promoviram Božju veličinu kroz portrete hrvatskih svetaca. Izlagat ću portrete u olovci, akvarelu i na platnima većih dimenzija pa evo, bilo bi mi drago da dođete da vidite moje slike uživo, da se susretnemo i upoznamo – napisala je Eva Vukina na svom Facebook profilu.
 
Dodaje, kako je sama realizacija za nju osobno bila zahtjevna, puna kušnji i prepreka, ali ta žrtvica nije ništa prema žrtvi koju su podnijeli naši sveci za svoje bližnje, za našu domovinu.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: