[FOTO] Svetac svega svijeta u Gradu heroju

Ansambl Kolbe izveo je u prepunom Hrvatskom domu u Vukovaru mjuzikl Svetac svega svijeta. Bila je ovo 23. izvedba mjuzikla u sklopu velike turneje koju su započeli u veljači ove godine.

svetac-svega-svijeta-vukovar.jpg
Autor
fra Vladimir Vidović/Laudato/K.P.
Fotograf
fra Vladimir Vidović
Objavljeno:
 
18.03.2019 15:23

Organizator gostovanja u Vukovaru bio je samostan i Župa sv. Filipa i Jakova u Vukovaru te Grad Vukovar. Izvedbi su nazočili gvardijan i župnik fra Ivica Jagodić te zamjenica gradonačelnika Vukovara gđa. Ivana Mujkić. Mjuzikl je upriličen u sklopu manifestacije Dani svetoga Antuna u Vukovaru.

Brojna publika, rasprodane dvorane i izrazito pozitivne reakcije oduševljene publike svjedoče o mjuziklu iznimne vrijednosti.

Svetac svega svijeta je prvi hrvatski autorski mjuzikl o svetom Antunu koji je producirala Hrvatska Provincija svetog Jeronima franjevaca konventualaca. Autor libreta je Nino Škrabe, glazbe Branko Bardun, a redatelj je Robert Bošković. Premijerno je prikazan u Zagrebu 29.lipnja 2018. godine.

Sljedeća izvedba je u Zagrebu 2.,6. i 7. travnja u Dvorani sv. Franje na Svetom Duhu.

 

Fotogalerija
download-(1)
download-(2)
download-(3)
download-(4)
download-(5)
download-(6)
download-(7)
download-(8)
download-(9)
download-(10)
download-(11)
download-(12)
download-(13)

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno