Humanitarni koncert HRM ''Sveti Juraj'' za sirotište sv. Ivana Pavla ll. u Africi

Svi prikupljeni dobrovoljni prilozi darovat će se Dječjem domu sv. Ivana Pavla II. u selu Hondji u afričkoj državi Benin, koji je osnovao vlč. Odilon Singbo, sveučilišni kapelan na Hrvatskome katoličkom sveučilištu rodom iz Benina.

Untitled-1.jpg
Autor
malaterezija.hr/Laudato/D.T.
Fotograf
malaterezija.hr
Objavljeno:
 
24.09.2019 16:42
Blagdan svete Terezije od Djeteta Isusa ili kako se u narodu od milja zove sveta Mala Terezija, biti će proslavljen u  istoimenoj zagrebačkoj župi u naselju Trnje (Miramarska cesta 92) u ponedjeljak 1. listopada 2019. Svetom Misom u 18:30 koje će predslaviti dr. sc. fr. Slavko Slišković OP, provincijal dominikanskog reda. Osim središnjega misnoga slavlja, Misu u 10:00 sati predslavit će župnik vlč. Mario Pavić, a nakon svake svete mise bit će blagoslov ruža koje će se moći nabaviti ispred crkve.
 
Proslava župnoga blagdana nastavit će se humanitarnim koncertom Klape ''Sveti Juraj'' Hrvatske ratne mornarice u 20.00 sati. Naime, svi prikupljeni dobrovoljni prilozi darovat će se Dječjem domu sv. Ivana Pavla II. u selu Hondji u afričkoj državi Benin, koji je osnovao vlč. Odilon Singbo, sveučilišni kapelan na Hrvatskome katoličkom sveučilištu rodom iz Benina.
 
Uoči blagdana, od 28. do 30. rujna, održat će se trodnevna duhovna priprema. U subotu 28. rujna 2019. euharistijsko će slavlje u 18:30 sati predslavit vlč. Željko Nestić, upravitelj Župe Rođenja Isusova - Kajzerica. Svečano Misno Slavlje u nedjelju 29. rujna u 18:30 predslavit će vlč. Toni Potrebić, župni vikar Župe Navještenja BDM - Velika Gorica, dok će trećega dana trodnevnice večernju Svetu Misu u 18: 30 predslavi vlč. Ivica Šturlić, upravitelj Župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista - Utrina. 

nn-(1).jpg

 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno