Koncert 'Najmanjima od najmanjih' na Gripama u Splitu

Franjevački institut za kulturu mira i ove godine u sklopu manifestacije Dani socijalne zauzetosti organizira humanitarni koncert 'Najmanjima od najmanjih' koji će se održati 10. studenoga u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani Gripe u Splitu.

najmanjima.jpg
Autor
ika.hkm.hr/Laudato/M.B.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
05.11.2018 13:39

Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja pobjeda, fra Marin Karačić, VIS Aurora, zbor Mihovil i SKAC Bend Split.

Ulaznice se mogu kupiti online putem CROATIA TICKETS SUSTAVA, svakim danom na porti samostana Gospe od Zdravlja u Splitu od 8 do 12 i od 17 do 20 sati, te na porti samostana Gospe Sinjske u Sinju.

Ulaznice se mogu kupiti i u nedjelju 4. studenoga u splitskim župama nakon misa. Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert, a žele podržati akciju, mogu uplatiti novčana sredstva na račun otvoren kod Splitske banke, IBAN HR7523300031545046751, s naznakom Donacija za humanitarnu akciju Najmanjima od najmanjih.

Sav prihod od prodaje ulaznica, kao i prošle godine, namijenjen je programu za bolesnu djecu korisnike Caritasa Nadbiskupije Split.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!