"Ljekaruša fra Jure Marčinkovića" stiže u knjižare Verbum!

Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša s više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata od 5. lipnja dostupna u knjižarama Verbum!

ljekarusa-verbum.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Objavljeno:
 
14.05.2019 14:24

Ljekaruše, rukopisi i knjige recepata i savjeta pučke medicine s opisom njihova pripremanja i uputama o liječenju različitih bolesti i stanja postoje na hrvatskomu jeziku već više od sedamsto godina, a najsuvremenija i najpotpunija od njih je upravo Ljekaruša fra Jure Marčinkovića.

Ovaj poznati franjevac već se više od sedamdeset godina bavi ljekovitim biljem i pripravcima, proučava stare ljekaruše i recepte te ih sam dorađuje pomažući mnogim ljudima da ozdrave ili da im bude bolje.

Iskustva i recepte s ljekovitim prirodnim pripravcima sažeo je u svojoj Ljekaruši u kojoj je skupio više od 1100 prirodnih recepata, provjerenih stoljetnom primjenom, za 136 bolesti i stanja, dajući praktične i razumljive savjete za ozdravljenje uz pomoć biljnih pripravaka i pravilne prehrane.

Ovi korisni savjeti te preporučeni prirodni, jednostavni i jeftini pripravci mogu pomoći pri liječenju mnogih bolesti kao i pri očuvanju i unaprjeđivanju zdravlja.

Cijena knjige je 198 kn.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: