Direktorica Laudato TV gostovala na najvećoj katoličkoj televizijskoj kući EWTN!

Gostujući na EWTN-u, direktorica Laudato TV Ksenija Abramović, predstavila je hrvatske nacionalne vrijednosti i dugoočekivani projekt Laudato obiteljske televizije.

Ksenija_EWTN.jpg
Autor
Laudato/A.L.
Fotograf
Facebook EWTN
Objavljeno:
 
12.03.2015 19:19

Ksenija Abramović, direktorica Laudato TV, drugi put gostovala je na najvećoj svjetskoj katoličkoj TV kući, EWTN u SAD-u.

U emisiji „Live with Fr. Mitch Pacwa“, producenta Jasona Addingtona, govorila je o Hrvatskoj, djelovanju Crkve u Hrvatskoj po njenim dijecezanskim i redovničkim strukturama u raznim sferama društva, obiteljskim i crkvenim vrijednostima koje u Hrvatskoj poštuje sve više mladih katolika, kao i o Domovinskom ratu i žrtvama komunizma, što je pak izrazom poštovanja osobito zaintrigiralo domaćina i voditelja emisije. Na pitanje publike u studiju govorila je i o Međugorju kao mjestu velikog duhovnog gibanja i plodova u životima ljudi. Ujedno je predstavila i dugoočekivani projekt Laudato televizije te film „IN ODIUM FIDEI – Iz mržnje prema vjeri“.

„Bitan je doprinos Crkve u dijalogu na svim razinama društva, jer joj pripadaju mnogi stanovnici moje zemlje. Katolička Crkva je sebe cijelim svojim bićem, ljudima i djelovanjem, utkala u opstanak hrvatskog naroda te je sačuvala  identitet hrvatskog čovjeka koji je proživio strašna stradanja tijekom prošlih stoljeća. Hrvate je u povijesnim zatiranjima, jer moja zemlja se nalazi na raskrižju geostrateških puteva, sačuvala vjera u Boga, molitva Majci Božjoj i svecima, krunica“ rekla je Abramović, istaknuvši kako je Katolička Crkva glas Boga, Krista, navjestiteljica spasenja čovjeka po križu našeg Otkupitelja. „I Crkvi je potreban glasonoša, a to su mediji!“, rekla je, između ostalog, Abramović u jednosatnoj emisiji EWTN-a.

U redakciju Laudata stižu pohvalne i zahvalne poruke ljudi koji su gledali emisiju, a žive u SAD-u. Jedna od njih glasi: „Gledao sam EWTN, katolički program, gdje je gost bila gospođa Ksenija Abramović. Moram vam reći da ne znam tko bi bolje predstavio Hrvate i Hrvatsku nego što je to ona učinila. Njezino znanje i ljubav za vjeru i svoju Domovinu bilo je na ponos svakog Hrvata.“

Pogledajte emisiju:

pobijeni.info

Fotogalerija
Ksenija_EWTN2
Ksenija_EWTN3
Ksenija_EWTN4
Ksenija_EWTN5
Ksenija_EWTN6
Ksenija_EWTN8
Ksenija_EWTN9
Ksenija_EWTN10
Ksenija_EWTN11
Ksenija_EWTN12
Ksenija_EWTN13
Ksenija_EWTN14
Ksenija_EWTN15
Ksenija_EWTN16
Ksenija_EWTN17
Ksenija_EWTN18
Ksenija_EWTN19
Ksenija_EWTN20
Ksenija_EWTN21
Ksenija_EWTN22
Ksenija_EWTN23
Ksenija_EWTN24
Ksenija_EWTN25
Ksenija_EWTN26

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu

Još iz rubrike: