Europa na putu prema ropstvu?

Međunarodna konferencija "Free Market Road Show 2012.", koja će se održati u četvrtak, 24. svibnja, s početkom u 9 sati, u Muzeju Mimara u Zagrebu, okupit će govornike iz europskog i hrvatskog političko-gospodarskog vrha koji će kroz formu panela raspravljati o izazovima koji stoje pred nama. Riječ je o putujućoj konferenciji koja se odvija diljem Europe s ciljem promicanja ekonomije slobodnog tržišta, individualne odgovornosti i ljudskog dostojanstva.

eu1.jpg
Objavljeno:
 
23.05.2012 00:00

Međunarodna konferencija "Free Market Road Show 2012.", koja će se održati u četvrtak, 24. svibnja, s početkom u 9 sati, u Muzeju Mimara u Zagrebu, okupit će govornike iz europskog i hrvatskog političko-gospodarskog vrha koji će kroz formu panela raspravljati o izazovima koji stoje pred nama. Riječ je o putujućoj konferenciji koja se odvija diljem Europe s ciljem promicanja duha i misli Austrijske škole ekonomije - ekonomije slobodnog tržišta, individualne odgovornosti i ljudskog dostojanstva.

Ova konferencija, koja se odvija na prostoru cijele Europe, stavit će naglasak na govornike kojima su ekonomija, politika i znanost uža područja njihovih djelovanja.

Na koferenciji, između ostalih, sudjeluju: dr. Stjepo Bartulica (Centar za obnovu kulture), Željko Tanjić (Hrvatsko katoličko sveučilište), prof. dr. Boris Cota (savjetnik Predsjednika RH za gospodarstvo), dr. Jose Piñera (predsjednik Međunarodnog centra za mirovinsku reformu), prof. dr. Mirando Mrsić (ministar rada i mirovinskog sustava), prof. dr. Gordan Črpić (Hrvatsko katoličko sveučilište), Krešimir Sever (Nezavisni hrvatski sindikati) i Ksenija Abramović (direktorica Etne d.o.o.).

Na konferenciju, u organizaciji COK-a, Hrvatskog Katoličkog sveučilišta, Hayek Instituta i drugih partnerskih institucija, možete se prijaviti ovdje. Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji iznosi 250 kuna, a studenti su oslobođeni plaćanja kotizacije.

Program možete preuzeti ovdje.

Izvor: Laudato

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu