Fra Andrija Majić: putem Laudato TV-a moji najbliži bili su uz mene

Fra Andrija Majić danas je u Jeruzalemu primio red đakonata.

fra-andrija-majic.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.05.2020 17:51

Fra Andrija Majić jedan je od šestorice franjevaca koji su danas primili sveti red đakonata u franjevačkoj samostanskoj i župnoj crkvi Svetoga Spasitelja u Jeruzalemu. Misu je predslavio i kandidate zaredio preuzvišeni otac nadbiskup mons. Pierbattista Pizzaballa, OFM, apostolski upravitelj Latinskog patrijarhata u Jeruzalemu. 

Fra Andrija nam se javio nakon što je zaređen za đakona.

- Prije svega hvala Laudato TV. U ovim trenucima iznimno važnim za mene, trenucima na koje se pripremam kroz desetogodišnju formaciju nekako je uobičajeno da su uz mene fizički prisutni moji roditelji, sestre i braća iz provincije. Zbog okolnosti u kojima se nalazimo ovih mjeseci to nije bilo moguće stoga zaista hvala Laudato televiziji koja  je prenosila Misu moga ređenja kako bi svi oni koji su to željeli mogli pratiti i sudjelovati u radosti ovoga dana - poručio je fra Andrija Majić.

Javili su mu se i najbliži koji su kako fra Andrija kaže sretni i zahvalni što su mogli pratiti ređenje preko naše televzije.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!