Jedna minuta zajedničke molitve u Ime Isusovo

CHARIS Vas poziva da se pridružite incijativi kršćana različitih crkava i crkvenih zajednica.

charis.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Objavljeno:
 
07.04.2020 23:14

Uskrs se bliži i zbog Covid-19 nećemo imati mogućnost okupiti se u crkvama i mjestima slavljenja. Kao odgovor na tu situaciju CHARIS (Catholic Charismatic Renewal International Service) predlaže da se kroz tri sveta dana prije Uskrsa (četvrtak, 9.4., petak 10.4. i subota 11.4.) kršćani cijelog svijeta ujedine i zazovu Ime Isusovo u 15 sati, na jednu minutu, kako bi zatražili oslobođenje za naše zemlje i značajan pad oboljelih od Covid-19 na Uskrs.

Sudjelujte i unesite Vaše ime i grad na web stranici ovdje.

Zaista, "Pomoć je naša u imenu Gospodina..." (Ps 124, 8)
Vjerujemo! Zašto u 15 sati? Isus je izdahnuo u 15 sati. Zato, ujedinimo naše glasove s posljednjim Isusovim krikom na križu, poručuju organizatori.

Kao što je Isus rekao: "... ako imadnete vjere koliko je zrno gorušičino te reknete ovoj gori: 'Premjesti se odavde onamo!', premjestit će se i ništa vam neće biti nemoguće." (Mt 17, 20) Tako vjerujemo da i mala molitva u zajedništvu može zaustaviti veliku pandemiju, zaključuje CHARIS. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!