Obljetnica Gospinih ukazanja na LTV-u: Sveta Misa iz Međugorja i Izdvojeno specijal

Svakog 25. lipnja obilježava se obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju.

m.jpg
Autor
medjugorje-info.com/Laudato/M.P.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
25.06.2020 09:28

U suradnji Informativnog centra Mir Međugorje, Digital foto video studija Đani Međugorje i Laudato TV-a, uživo iz  Međugorja pratite od 18:00 sati večernji molitveni program (krunice, Gospine litanije i zaziv Duhu Svetom) te u 19:00 svečanu večernju svetu Misu koju predslavi fra Ivan Dugandžić, OFM.

U 20:30 gledajte posebno izdanje "Izdvojenog" iz Međugorja, koje je nastalo u suradnji sa sjajnom ekipom Digital Foto Video Studio Đani.

Razgovarali smo s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom, svjedocima prvih dana ukazanja Ivanom Pavičićem ('Kumom Ivekom") i Marinkom Ivankovićem, najpoznatijim međugorskim ispovjednikom fra Tomislavom Pervanom i vlasnikom hodočasničke agencije Davor Ljubićem.

Donosimo i prigodni duhovni komentar fra Joze Zovka.

Podsjetimo kako toga dana 25. lipnja 1981., od djece koja su prethodnog dan, 24. lipnja vidjela Gospu (Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović), nisu bili na Brdu ukazanja Ivan Ivanković i Milka Pavlović. Umjesto njih došli su Marija Pavlović i Jakov Čolo.

Od tada su oni postali šestoro međugorskih vidjelaca. A Milka Pavlović i Ivan Ivanković, koji su bili prvog dana s ostalim vidiocima, više je nikad nisu vidjeli iako su se poslije priključivali ostalim vidiocima u želji opet je vidjeti. To je jedan od razloga zašto se za obljetnicu ukazanja uzima upravo ovaj 'drugi dan' ukazanja. A drugi razlog je sama Gospina želja.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!