Pjevačica Taylor Swift objavila novu pjesmu – promiče LGBTQ agendu ismijavajući kršćane

Uključivanje slavnih osoba u propagandu različitih seksualnih orijentacija poprima novo ruho. Ovoga puta u obliku pjesme i spota američke pjevačice Taylor Swift.

79.jpg
Autor
Darko Rapić/Laudato
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
19.06.2019 16:08

U ponedjeljak je objavljen spot za pjesmu 'You Need To Calm Down', koja je samo par dana ranije izašla u audio verziji. Tekst pjesme aludira na homoseksualnu i transrodnu agendu, ali više govori o ljudima koji se na agresivan način miješaju u tuđe živote, pozivajući ih da se 'smire'.

Međutim, objavljeni spot cijelu je pjesmu 'obojao' u pravu LGBTQ himnu, ukazujući na kršćane kao nečiste, zatupljene ljude koji su još uvijek ostali u 'srednjem vijeku'. Dugine boje, vjenčanje istospolnih parova, transrodne osobe te nekoliko slavnih osoba – svi oni sudjeluju u promociju LGBTQ agende.

Svijet u kojem borave te osobe prikazan je kao svijet prepun boja, opušten, veseo, razigran, dok su oni koji ih kritiziraju zaokupljeni mržnjom, te se, na simboličan način, primitivno vrte u krug.

Dodajmo da Katolička Crkva u svom Katekizmu naučava da ljudi s homoseksualnim sklonostima moraju biti prihvaćeni s poštovanjem i suosjećanjem, ali da homoseksualni činovi predstavljaju tešku izopačenost i da nikad ne mogu biti odobreni. Stoga su pozvani na življenje čistoće (2357-2359).

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu