Pogledajte video: Osobno svjedočanstvo bivšeg homoseksualca

„Već 24 godine pomažem tisućama muškaraca i žena da ostvare svoje heteroseksualne snove, a koji su imali neželjene homoseksualne sklonosti. I to se može. Iz osobnog i profesionalnog iskustva znam da se osoba ne rađa s homoseksualnim sklonostima te da je promjena moguća“, otkrio je mr. Richard Cohen, bvši homoseksualac i psihoterapeut koji je i sam oženjen već 32 godine.

richard.jpg
Objavljeno:
 
01.06.2013 06:03

„Već 24 godine pomažem tisućama muškaraca i žena da ostvare svoje heteroseksualne snove, a koji su imali neželjene homoseksualne sklonosti. I to se može. Iz osobnog i profesionalnog iskustva znam da se osoba ne rađa s homoseksualnim sklonostima te da je promjena moguća“, otkrio je mr. Richard  Cohen, bvši homoseksualac i psihoterapeut koji je i sam oženjen već 32 godine.

„Imao sam partnera na studiju, ali uvijek sam sanjao da ću se oženiti i imati obitelj. Bio sam rastrgan. Htio sam imati ženu i obitelj. Nastavio sam tražiti pomoć. Posjećivao sam nekoliko terapeuta koji su mi rekli da sam tako rođen i da to prihvatim“, rekao je Cohen osvrćući se na svoj život.

Richard Cohen je danas ravnatelj neprofitne organizacije International Healing Foundation, skraćeno IHF (Međunarodna zaklada za izlječenje), koju je osnovao 1990. godine. Sa sjedištem u Washingtonu, D.C., ta zaklada organizira obrazovne programe, savjetovanja i seminare za izlječenje namijenjene pojedincima, obiteljima, terapeutima i svećenicima.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu