Pokopano 2411 pobačenih beba pronađenih u kući preminulog doktora

Mario Sims, stariji pastor Doulos kapele u South Bendu, pozvao je kršćane da nastave govoriti u ime nerođenih.

9.jpg
Autor
christianpost.com/laudato.hr/D.R.
Fotograf
44news.wevv.com
Objavljeno:
 
13.02.2020 10:58

Posmrtni ostaci 2411 pobačenih beba položeni su jučer na groblje u Indiani, nakon što ih je otkrila obitelj preminulog liječnika Ulricha Klopfera koji je umro u rujnu prošle godine.

- Pokopali smo ih zajedno jer ih je zadesila ista sudbina, neka počivaju u miru - rekao je republikanski državni odvjetnik u državi Indiana Curtis Hill na groblju Southlawn u South Bendu.

Dodao je kako je svim bebama prekinut život te da zaslužuju biti sigurni i mirni na posljednjem počivalištu, s dostojanstvom i poštovanjem, kao što bi to trebalo priuštiti svim ljudskim bićima.

Mario Sims, stariji pastor Doulos kapele u South Bendu, pozvao je kršćane da nastave govoriti u ime nerođenih.

- Danas smo svjedoci američkog holokausta. Dvije tisuće četiri stotine i jedanaest dječjih života koje je dao Bog potisnuto je voljom čovjeka. Mi, kao sljedbenici Isusa Krista, moramo biti snažni. Moramo govoriti. Ne ​​smijemo šutjeti - rekao je.

Preminuli doktor Klopfer je izvršio desetke tisuća pobačaja u Illinoisu i Indiani. Klinike za pobačaj koje je operirao u South Bendu, Garyju i Fort Wayneu sada su zatvorene.

Vlasti su pronašle 2.246 beba na pobačaju u Klopferovoj garaži 12. rujna 2019. godine. Tada je šerif okruga Will Mike Kelley rekao da su ostaci izvađeni iz Klopferove garaže pronađeni pojedinačno zatvoreni u plastične vrećice i pohranjeni u 70 kartonskih kutija složenih od poda gotovo do visine stropa.

Svaka vrećica bila je prepuna konzervansa zvanog Formalin. Na vrećama su također bile etikete, ali istražitelji nisu otkrili što je napisano na etiketama, osim datuma koji govore da su bebe pobačene od 2000. do 2002. godine. Klopferove klinike u South Bendu, Fort Wayneu i Garyju, Indiana, sve su bile aktivne u to vrijeme.

U listopadu 2019. godine pronađeno je još 165 ostataka beba unutar prtljažnika abortionističkog Mercedesa iz 1990-ih. Zbog različitog stupnja propadanja, pobačene bebe nisu mogle biti identificirane, rekli su istražitelji u to vrijeme, iako se vjeruje da su svi pobačeni između 2000. i 2003. godine.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu