U Subotici gostuje dr. Tomislav Ivančić

Subotička biskupija uoči Sinode biskupa o novoj evangelizaciji i početka Godine vjere organizira seminar o novoj evangelizaciji, na temu Dođite k meni svi vi umorni i opterećeni (Isus iz Nazareta). Seminar koji će voditi prof. dr. Tomislav Ivančić održavat će se od petka, 7. rujna, do nedjelje, 9. rujna, u restoranu KTC-a, u Subotici. Ovaj seminar može mnogima vratiti izgubljenu nadu i dostojanstvo, a učvrstiti je onima koji je dosada nisu niti izgubili.

subotica-ivancic22.jpg
Objavljeno:
 
07.09.2012 00:00

Subotička biskupija uoči Sinode biskupa o novoj evangelizaciji i početka Godine vjere organizira seminar o novoj evangelizaciji, na temu Dođite k meni svi vi umorni i opterećeni (Isus iz Nazareta). Seminar koji će voditi prof. dr. Tomislav Ivančić održavat će se od petka, 7. rujna, do nedjelje, 9. rujna, u Subotici u restoranu KTC-a, Pačirski put 61.

Ovaj seminar može mnogima vratiti izgubljenu nadu i dostojanstvo, a učvrstiti je onima koji je dosada nisu niti izgubili. Nada je, naime, kako uči prof. Tomislav Ivančić „čovjekova nutarnja snaga da će ostvariti vizije koje mu je vjera postavila. Nada zato čovjeku daje nutarnji zalet, snagu, odlučnost da ide sve do ostvarenja svojega projekta. Nada je neka nutarnja sigurnost da će čovjek uspjeti u onome u što vjeruje. Nada je stoga neka vrsta doticaja i dodira samoga Boga, gdje je čovjek siguran da će moći sve ostvariti jer je Bog dobar. Nada nikad ne umire".

Program seminara:

Petak (7.09.) u 17 sati: okupljanje i početak seminara, predavanja i misa
Subota (8. 09.) od 9 do 13 sati i od 16 do 20 sati - predavanja i misa
Nedjelja (9. 09.) od 9 do 13 sati, predavanja i misa

Informacije i prijave:

Prijavnica se može predati i kotizacija uplatiti u župi sv. Roka u Subotici. No, to nije obavezno jer se prijave primaju i na telefon: 024 554 896 - Župa sv. Roka; ili e-mailom na adresu: andrija@tippnet.rs (kontakt osoba u ime organizatora: Andrija Anišić, župnik župe sv. Roka).

Svi koji se prijave bit će stavljeni na popis sudionika, a kotizaciju će uplatiti prije početka seminara kad budu podizali svoju akreditaciju.

Za troškove seminara svaki sudionik treba uplatiti najmanje 200 dinara, kao tzv. kotizaciju, kojom si osigurava akreditaciju i mjesto u dvorani. Sudionici seminara izvan Subotice trebaju se sami snaći za smještaj.

Predavanja će biti na hrvatskom jeziku. U pauzi predavanja moći će se kupiti knjige i CD-i prof. Tomislava Ivančića.

Izvor: Laudato

Fotogalerija
subotica-pl1

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu