U Novom Travniku organizira se donatorska večer za Laudato TV

Ulaznice se mogu nabaviti u svim župnim urednima travničkog dekanata.

pozivnicaa.jpg
Autor
centralna.ba/Laudato/M.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
08.02.2020 12:18

Na čelu s don Antom Ledićem i fra Velimirom Bavrkom, vanjskim suradnicima Laudato TV-a u Bosni i Hercegovini, gotovo sve župe travničkog dekanata i KŠC „Petar Barbarić“ organiziraju donatorsku večeru u svrhu pomoći djelovanju LTV-a.

Donatorska večer održat će se 8.ožujka u 20:00 sati u svadbenom salonu ''Maja'', Nova Bila. Program vode Tanja Maleš i Dragana Sivonjić, a gošća večeri je glavna urednica LTV-a, Ksenija Abramović.

Ulaznice se mogu nabaviti u svim župnim urednima travničkog dekanata, a sve posjetitelje očekuje bogata večera, piće, tombola i zabava!

Glavna nagrada tombole je hodočašće u Svetu Zemlju koju daruje je G-tour Međugorje u suradnji sa udrugom ''Sveta Zemlja''.

Ovo je prva donatorska akcija ovoga tipa na području BiH te se nadaju da će njihova ideja biti inicijalna kapsula za druge dekanate i župe i u BiH i u Hrvatskoj.

Upravo iz tog razloga je i otvoren račun na ime don Ante Ledića na koji vjernici mogu uplaćivati donacije za Laudato TV (Anto Ledić Addiko banka 3060263007027505).
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu