[VIDEO] Dirljiv trenutak u školi: Pogledajte kako su dočekali dječaka koji je pobijedio rak

Šestogodišnji John Oliver Zippay doživio je ovaj tjedan nezaboravan trenutak.

5.jpg
Autor
faithwire.com/laudato.hr/D.R.
Fotograf
faithwire.com
Objavljeno:
 
11.01.2020 10:47

Ulazeći u školu John Oliver Zippay primio je ovacije svojih kolega iz razreda, nakon što je u trogodišnjoj borbi protiv leukemije završio posljednji krug kemoterapije.

John Oliver - poznat u obitelji, prijateljima i nastavnicima kao 'J.O.', završio je svoj posljednji krug kemoterapije 27. prosinca, odmah nakon Božića, prenosi Faithwire.

Njegov otac John rekao je da njegovom sinu ide dobro u procesu liječenja te da se osjeća bolje. Njegova mama Megan izrazila je radost što će ga vidjeti kako igra, putuje i ponovo uči.

- On voli avione; on je neka stara duša. On voli Drugi svjetski rat i sve takve stvari, pa je jako uzbuđen što može još malo putovati i raditi takve stvari - rekao je obiteljski prijatelj Shannon Formanski.

Formanski je odigrao veliku ulogu u organiziranju ponovnog dolaska J.O.-a u školu, okupljajući sve prijatelje iz razreda na velikom slavlju u katoličkoj školi St. Helen u Ohiju.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Crkva u svijetu