Dala otkaz u banci, naučila o kozmetici - i otvorila mobilni salon za uljepšavanje

Susan je dala otkaz kao bankarica, upisala tečaj za kozmetičarku, nabavila jedan oveći kamper i pretvorila ga u ružičasti pokretni salon.

kozmo.jpg
Autor
www.poslovni.hr
Fotograf
www.poslovni.hr
Objavljeno:
 
08.05.2014 17:23
Amerikanka Susan Aflak je niz godina radila kao investicijska bankarica koja je čitave dane provodila na poslu. Kako je svaki dan ulovila tek toliko vremena da pojede nešto iz priručnog kombija sa sendvičima koji se redovito zaustavljao u doba pauze ispred sjedišta njezine banke, došla je na genijalnu ideju za svoj budući biznis.

Kako piše Business Insider, Aflak je procijenila da u njezinom "kvartu" u Silicijskoj dolini ima veliki broj tvrtki čiji zaposlenici, iako su dobro plaćeni, nemaju vremena za ništa. Kako je Susan Aflak suvremena žena kojoj je stalo do njezinog izgleda, shvatila je da u tvrtkama poput Googlea, Facebooka i sličnih krije veliki potencijal za mobilni salon za uljepšavanje.

Stoga je Susan dala otkaz kao bankarica, upisala tečaj za kozmetičarku, nabavila jedan oveći kamper i pretvorila ga u ružičasti pokretni salon. Manikura u njezinoj prikolici se kreće u rasponu od 16 do 38 dolara, a pedikure koštaju od 19 do 45 dolara.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!