[FOTO] Gesta istinske vjere: redovnice klečale pred prolivenim Presvetim sakramentom

Nakon što je svećenik tijekom dijeljenja pričesti slučajno prolio Predragocijenu krv Kristovu, tri su redovnice došle na to mjesto i klečući iskazale svoju vjeru.

9.jpg
Autor
Hrvatski Katolici u Irskoj/laudato.hr/D.R.
Fotograf
Holy Mother Church
Objavljeno:
 
21.11.2019 13:05

Na facebook stranici Hrvatski Katolici u Irskoj osvanula je objava o gesti triju redovnica koja je mnoge dirnula. Naime, nakon što je svećenik tijekom dijeljenja pričesti slučajno prolio Predragocijenu krv Kristovu, tri su redovnice došle na to mjesto i klečući iskazale svoju vjeru.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Prošli vikend za vrijeme Sv. mise u 10.00h, slučajno sam prolio nešto Predragocjene Krvi Kristove na tepih dok je trajala Sv. pričest. Odmah sam stavio purifikatorij na to mjesto tako da nitko na njega ne bi stao dok ne budem mogao očistiti to mjesto nakon Sv. mise.

Nakon Sv. mise otišao sam u sakristiju uzeti malo vode i još jedan purifikatorij kako bih uklonio mrlju od Presvete Krvi. Kada sam došao u lađu crkve, ondje su bile tri redovnice reda Marijine djece koje su bile na Sv. misi, a koje su klečale oko prolivene Predragocjene Krvi, pobožnim pogledom usmjerenim prema Krvi. Čekale su me da se vratim. Ja sam, zajedno s prisutnima, bio duboko dirnut svjedočanstvom vjere u stvarnu Isusovu prisutnost u Euharistiji kojega su dale ove redovnice.

Jedan župljanin je bio toliko dirnut da je napravio i fotografiju i podijelio ju samnom... Kasnije sam razmišljao: koliko bi nas razmišljalo o tome da klekne i klanja se dok se Predragocjena Krv čisti sa tepiha?

Sigurno nešto nad čime se može razmišljati i meditirati...

Mir svima!"

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!