Poklonite blagdanske košarice dobrih djela

Kupite posebne košarice i pomozite zapošljavanju mladih!

cenacolo.jpg
Autor
Laudato/M.B.
Objavljeno:
 
11.12.2018 10:05

Blagdani su tradicionalno vrijeme darivanja, a dragim ljudima možemo pokloniti dar koji je ujedno i dobro djelo. Kupnjom posebnih božićnih košarica pomoći ćete projektu zapošljavanja mladih Zajednice Cenacolo i zadruge Pontes Salutis jer sav prihod od prodaje ide za pomoć velikom projektu stvaranja preduvjeta za bolji život mladih.

Zadruga Pontes Salutis i Zajednica Cenacolo pripremili su humanitarnu blagdansku ponudu u čijoj su pripremi i izradi s velikom pažnjom i puno truda i ljubavi sudjelovali članovi Zajednice Cenacolo. Članovi su pripremili posebne božićne košarice i postoje 3 vrste košarica – crvena, srebrna i zlatna, a svaka košarica sadržava 12 unikatnih ukrasa za božićno drvce te jednu veliku kuglicu. Košarice su ručno rađene i 100 % su hrvatski proizvod, a cijena jedne košarice iznosi 200 kuna.

Pozitivna priča o dobrim djelima ove blagdane može učiniti još ljepšima, a božićne košarice čine odličnim poklonom i lijepom uspomenom na najljepše vrijeme u godini.

S božićnim košaricama dobrih djela, za vrijeme Adventa, probudite i unesite blagdanski duh u svoje okruženje i domove. Poklonite košarice dobrih djela i pomozite u stvaranju bolje budućnosti mladih ljudi!

Košarice dobrih djela možete naručiti direktno pozivom na broj +385 1 272 6515 i +385 99 73 23 237 ili slanjem maila na z.cenacolo@zajednicacenacolo.hr. Više i na www.pontes-salutis.com

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!