[VIDEO] Bivši sotonist imao viziju pakla pa se obratio na kršćanstvo

John Ramirez poručuje da je pakao stvaran te da tamo definitivno ne želite ići.

2.jpg
Autor
News12/laudato.hr/D.R.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
11.02.2020 10:45

John Ramirez je u intervjuu za njujorški News12 The Bronx kazao je kako je imao viziju pakla koja ga je na kraju dovela do obraćenja na kršćanstvo.

Ramirez se počeo baviti okultnim stvarima kad je imao osam godina, nakon što ga je njegov otac prisilno uveo u sotonistički kult. Kako priča Ramirez, s vremenom je bio osposobljen za velikog svećenika jednog sotonskog kulta u New Yorku koja se bavila okultnim moćima.

- Bila je to 1999. godina kad sam doživio nadnaravno iskustvo napuštanja tijela. Otišao sam u pakao i vratio se. Tada sam odlučio dati svoj život Isusu - kazao je Ramirez.

Ramirez tvrdi da je u tom nadnaravnom iskustvu razgovarao sa Sotonom u paklu. Rekao je da je napustio svoje tijelo, opisujući zastrašujuće iskustvo pakla.

- Napustio sam tijelo i vozio sam se vlakom u paklu. Taj je vlak bio pun ljudi. Išao je tako brzo, brže od bilo čega na zemlji. Vlak se srušio u paklu, a u njemu je bio demon Jezabel koji me nazivao izdajnikom - prepričava Ramirez.

Detaljno prepričavajući svoju viziju, Ramirez je govorio o bizarnim i nezamislivim stvarima iz Pakla. Tvrdi da je čak razgovarao sa Sotonom koji ga je uvjeravao da ga voli i štiti, da je on njegov otac.

- Sotona te ne može voljeti. Stvoreni ste na sliku Božju i podsjećaš na Isusa. Zato vas Sotona nikada neće voljeti. On će vas mrziti, pa će se pretvarati da vas voli dok ne izgubite sebe.

Ramirez dalje opisuje kako se u trenutku kad ga je Sotona htio zgrabiti pojavio veliki križ. Križ se postavio između Ramireza i Sotone i u je trenutku Ramirez vratio u svoje tijelo.

- Znao sam da mi je s time Bog htio reći da imam šansu da se obratim, pokajem i da ga slijedim. Od tada sam samo glasnik Gospodina Isusa Krista. Nemam ništa što bih vam mogao ponuditi ili vam pružiti, ali mogu vas usmjeriti prema onome koji vam može dati sve.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro